Parkeerverbod

Print

Indien je het openbaar domein tijdelijk in gebruik gaat nemen (voor het plaatsen van een container, bouwmaterialen, stelling, parkeerverbod voor een verhuis,…) dien je een aanvraag in te dienen bij de dienst Openbare Werken. Deze aanvraag moet minstens 10 kalenderdagen voorafgaandelijk aan de activiteit ingediend zijn.  

Aanvraag indienen

De aanvraag moet minstens 10 kalenderdagen voorafgaandelijk aan de activiteit op de dienst openbare werken ingediend worden: 
  
Dienst openbare werken 
gemeenteplein 13  
3560 Lummen  
013 390 525 

Je kan het ook doorsturen via mail: openbaar.domein@lummen.be  

Wanneer een gewestweg in gebruik genomen wordt, wordt de aanvraag ook aan het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) voorgelegd. Na het bekomen van het advies, wordt er een machtiging opgesteld die aan de burgemeester ter ondertekening voorgelegd wordt. Na ondertekening wordt deze machtiging, samen met het factuur, het advies en eventuele bijlagen aan de aanvrager bezorgd (indien mogelijk per mail). 

Vermijd een proces-verbaal

Indien je het openbaar domein inneemt zonder te beschikken over de vereiste machtiging zal er door een beëdigd ambtenaar een proces-verbaal worden opgesteld en moet er een boete betaald worden voor de termijn van de onrechtmatige inname. Vraag dus zeker en vast tijdig je machtiging aan! 

Administratief centrum

Telefoon
013 390 590

Openingsuren en sluitingsdagen

(01/07/2019 tot en met 31/08/2019)
Openingsuren
1 jul 2019 tot 31 aug 2019
ma
-
di
-
wo
-
do
-
vr
-
Openingsuren
ma
-
di
-
wo
-
-
do
-
-
vr
-
-
Checking status
Checking status
Sluitingsdagen

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws uit Lummen in je inbox